Premium classifieds

SEWA BARRIER GATE / BOOM GATE WITH SMART TAG SYSTEM

SEWA BARRIER GATE / BOOM GATE WITH SMART TAG SYSTEM

TAWARAN SEWAAN BARRIER GATE / BOOM GATE WITH SMART...

Toplife milk for kitten 200ml

Toplife milk for kitten 200ml

**Made from highly digestible, goats' milk.**Have ...

TASKA & TADIKA DUNIA INTELEK

TASKA & TADIKA DUNIA INTELEK

OPEN FOR REGISTRATION 2014 TASKA & TADIKA DUNI...

Takaful Life Planner.

Takaful Life Planner.

Kerjaya sebagai Life Planner Takaful (AIA Puclic T...

More

SET RAWATAN UNTUK KEGUGURAN RAMBUT DAN UBAT BOTAKKami menawarkan perkhidmatan rawatan untuk masalah keguguran rambut & kebotakan kepala.
 
Set rawatan kami adalah satu-satunya ubat yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia untuk merawat kehilangan rambut disebabkan faktor keturunan di kalangan lelaki dan juga wanita. (LULUS SECARA KLINIKAL, BOLEH CHECK DI WEBSITE KKM )

Ia membesarkan folikel dan garis pusat umbi rambut. Ubat ini selamat dan mudah digunakan. Ramuan aktif, melalui penyelidikan berterusan berjaya menghasilkan keberkesanan terbaik dalam merawat msaalah keguguran rambut lelaki ianya menolong melancarkan aliran darah ke kulit kepala dan sel-sel folikel untuk merangsang pertumbuhan rambut yang subur.

Jadi jangan bazirkan duit anda dengan minyak-minyak rambut dan tonik2 yang bukan-bukan. Percayalah pusat rawatan rambut hanya akan menyebabkan anda kehilangan 5 ke 10 ribu atau lebih dari itu dan anda akan semakin botak, kerana rambut baru tak tumbuh-tumbuh dan memikirkan wang yang hilang itu.

Anda boleh melihat perubahan selepas 1 bulan, minoxidil menolong merawat rambut yang lemah dan halus dengan membesarkan folikel yang tersumbat dan memanjangkan kitaran hayat helaian rambut sambil menambahkan jumlah folikel aktif dalam fasa tersebut. Seterusnya kelihatan rambut lembut, ringan, in adalah tanda-tanda minoxidil menghidupkan kembali proses tumbesaran rambut. Akhirnya rambut-rambut pendek akan membesar ke saiz normal, dari segi panjang dan warna. Sesetengah laki-laki memerlukan tempoh 2 -4 bulan untuk melihat perubahan.


UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA KE >> http://rawatanbotak.blogspot.my  ATAU  www.svenson.co.nrName: anissophea

  Related listings

  • PUSAT GYM DI KAJANG FITNESSIUM
   PUSAT GYM DI KAJANG FITNESSIUM
   Health - Beauty - Fitness - Kajang (Selangor) - April 30, 2015 Free

   Pusat gym yang murah dan menarik di kajang kini dibuka iaitu “fitnessium”. Kami mempunyai pakar-pakar instructor untuk membantu anda menurunkan berat badan dan juga menjaga kesihatan anda.   Jika anda berminat dan ingin ketahui bagai...

  • Kopi Jantan Trasidisional (Strongman)
   Kopi Jantan Trasidisional (Strongman)
   Health - Beauty - Fitness - Shah Alam (Selangor) - February 10, 2013 Check with seller

   Kopi Jantan Tradisional dirumus daripada 100% herba tradisional khusus untuk mengembalikan tenaga dalaman bagi yang ingin bergelar lelaki sejati. Memberikan kuasa kepadatan tenaga jantan yang padu walaupun setelah bahtera berlabuh! Kopi Jantan Tradis...

  • Catuaba serlahkan kelakian anda
   Catuaba serlahkan kelakian anda
   Health - Beauty - Fitness - Klang (Selangor) - February 10, 2013 120.00 RM

   CATUABA PROMOSI! Pastikan kelakian anda terserlah! dan sihat, harga rendah dari pasaran! Penghantaran seluruh negara! SMS/Call 013-333 8618, email azaddin@gmail.com Catuaba 100% ramuan asli dan tiada kesan sampingan, approved KKM dan Halal. Kebaikan ...

  Details:
  Price 85.00 RM
  Category Health - Beauty - Fitness
  Published date September 11, 2015
  Views 10
  Country Malaysia
  Seller: