Premium classifieds

Kopi Buah Tunjuk Langit (Papan) Swietenia Coffee

Kopi Buah Tunjuk Langit (Papan) Swietenia Coffee

30g x 20 sachet. Harga borong RM30.00 (sepapan). H...

Sportsman's Pride Cat Food 18kg

Sportsman's Pride Cat Food 18kg

Sportsman's Pride Cat Food 18kg **Mengandungi Omeg...

Takaful Life Planner.

Takaful Life Planner.

Kerjaya sebagai Life Planner Takaful (AIA Puclic T...

Biotrin Quantum Value Store Produk Kesihatan

Biotrin Quantum Value Store Produk Kesihatan

Quantum Value Store adalah kedai online yang memas...

More

Vitagrip Minuman Collagen Untuk Dalaman dan Luaran Wanita Nibong Tebal

MASALAH TERKUCIL @ KENTUT VAGINA
★★"Baru je nak solat tp rasa mcm dah 'terkucil'@ 'terkeluar angin dr dpan' lah plk sikit.. Alahaii, kena ambil semula wudhu'.." ATAU
★★"Alamak, bila batuk ni kena berhati2 sikit, takut terkucil plk nnt.."
Terkucil @ kentut vag*na biasanya disebabkan otot lantai vag*na yang lemah/longgar. 7 dari 10 wanita kini menghadapi masalah ini, kebiasaannya wanita yang:
 telah bersalin
 berusia 30an ke atas
 terlalu aktif bersukan
 sering mengangkat barang berat
 genetik
 mula menopaus
Bukan sahaja mndatangkan masalah utk solat, tp mungkin tnpa disedari, si suami juga sbnrnya krg berpuas hati dgn prestasi anda.. Wajarkah anda membaiki situasi ini??
★★ Ya, sdh tentu kerana SOLAT yg sempurna + kepuasan SUAMI SEMEMANGNYA 2 keutamaan PENTING untuk setiap wanita!! 
===========================
Memperkenalkan "VITAGRIP", minuman herba semulajadi KHAS bg WANITA utk:



Name: Norhidayah Mohd Pwad

Phone: 012-6532886

    Related listings

    • Clinicell Oral Skincare - Collogen Untuk Kulit dan Kesihatan
      Clinicell Oral Skincare - Collogen Untuk Kulit dan Kesihatan
      Health - Beauty - Parit Buntar, Sungai Petani (Perak) - June 22, 2015 145.00 RM

      ★★"Salam sis.. My day 3 minum clinicell..dh nmpk sikit perubahan" - Pn Nor Azizan (Simpang Pulai, Perak)★★★★"MY SKIN GET FIRM UP AND WHITENING.....My skin look brighter now - Mrs Sheryn *****★★★★So far yang paling ketara my skin sangat sangat licin h...

    • Sireh Emas Velvet CC Cream
      Sireh Emas Velvet CC Cream
      Health - Beauty - Taiping (Perak) - May 10, 2015 36.00 RM

      Kosmetik HALAL dari campuran herba semulajadi hasil kajian saintis SIRIM. Dapat mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan. Pencerah kulit yang sangat efektif. diformulasi dengan bahan aktif herbawhite yang mengandungi 5 ekstrak tumbuhan terpilih yang d...

    • GC Tea Pengedar Sah Produk Pelangsingan dan Penawar Kencing Manis
      GC Tea Pengedar Sah Produk Pelangsingan dan Penawar Kencing Manis
      Health - Beauty - Parit Buntar (Perak) - April 29, 2015 130.00 RM

      KEBAIKAN PRODUCT GC Tea1 daripada 5 orang dewasa di Malaysia sahaja telah menghidap penyakit kencing manis, ini merupakan angka yang amat membimbangkan kita. Malaysia sahaja di tangga ke 10 di dunia dengan jumlah penghidap kencing manis yang teramai....

    Details:
    Price 90.00 RM
    Category Health - Beauty
    Published date July 2, 2015
    Views 76
    Country Malaysia
    Seller:


    Norhidayah Mohd Pwad

    Location: Taiping, Sungai Petani, Nibong Tebal, Perak, Malaysia
    012-6532886
    List all items from this seller